En dag ska nätterna bli mina

En dag ska nätterna bli mina

Jenny Rönnbäck

Är en norrländsk själ på 20 år med ett starkt behov av att få skriva, om allt och ingenting. Visar aldrig sådant som jag skriver, trots att jag säkert har över tusen sidor på datorn med skrivna ord. Detta är första gången jag visar någon något jag själv har skrivit.


Jag har somnat, men ändå inte fått min sömn
Jag har blivit väckt, utan viljan att vakna
Jag har legat vaken, alltför rädd för att somna

Men snart ska jag vakna utan ångest
Mitt huvud ska sluta värka
och mitt hjärta ska vara läkt
i en vacker dröm

Ja en dag ska jag vakna utan ångest
En dag ska det sluta värka
En dag ska jag vara läkt
i en vacker verklighet

Ja en dag ska drömmen bli sann
En dag ska den dagen bli min
En dag ska nätterna bli mina
i en vacker dröm om verkligheten

Till startsidan